Heureka.cz - porovnání cen a srovnání produktů
Vyber produkt > Porovnej ceny > Nakupuj výhodně

Purina Pro Plan Cat Adult Duck Rice 3kg

Přidat recenzi

Purina

Optimální výživa a posílená ochrana pro dospělé kočky. Obsahuje Optirenal pro podporu funkce ledvin. Receptura s vysokým obsahem kachního masa a rýže poskytuje dospělým kočkám... více »

Kde koupit

Ověřený zákazník Království zvířat

hadris

Přidáno: 4. září 2011

Zakoupeno v Království zvířat

• Purina je velmi dobrá značka
  • nejlepší krmivo
  • doporučeno i několika zvěrolékaři

Purina je opravdu nejlepší značka na trhu, naše kočky tyto granule milují a hlavně, obsahuje všechny potřebné živiny a vitamíny, tím pádem již nemusíme kočky krmit ničím jiným. Dokonce ani masové kapsičky jim tolik nechutnají

• Ano
Ověřený zákazník PetShop

Jaroslava Kaftanová

Přidáno: 20. června 2011

(Upraveno 20. června 2011)

Zakoupeno v PetShop

• kvalitní a zdraví kočiček chránící krmivo, pěkně voní, velikost a konzistence granulí "tak akorát"

Naší venkovní (a poměrně zmlsané) číče moc chutná, navíc, vzhledem k tomu, že je kastrovaná, ji chrání před tvorbou močových kamenů a nemocemi močového ústrojí vůbec.

• Ano (1)
Micik

nováček

Micik

Přidáno: 30. září 2009

• kočičkám chutnají
  • kachní granule
  • vyšší cena

Tak s timhle produktem jsem nesáhla vedle,kočičkam skvěle chutná ,protože je to velká změna,konečně kachní granule které nemá moc výrobcu.Kachní maso plné bílkovin dodává granulím skvělou chut.Mužou se po nich utlouct,v zverimexech ani u veterináře se třeba neají sehnat.Takže je lépe je objednat přes interent.Opravdu kvalitní doporučuji,i za tu vyšší cenu!

• Ano (3)

Zobrazuji 1 - 3 ze 3 recenzí