Poradna Brit cat Care Cocco I'm Gourmand 7 kg

Autor: | Vloženo: 22.10.2015 000 12:20 | Témata: Poradna Brit cat Care Cocco I'm Gourmand 7 kg

Je toto krmivo vhodné pro starší kočky?

Náš kocourek stáří přes 10 let, kastrovaný, málo zoubků, ale je strašně hubený, krmíme brit care senior

  • Anonymní uživatel

    Anonymní uživatel

    22. října 2015 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Dobrý den,
    v tomto věku a zvlášť při kastraci bych určitě zůstala u krmiva senior. Nicméně je možné dokrmovat kapsičkami, nebo konzervami. Za zvážení by také stály doplňkové pasty jako například pasta calo-pet. Zkuste i veterináře, jestli nemá kocourek nějaký problém s trávicí soustavou, případně odčervit.

    Více informací se dozvíte na našich prodejnách SUPER ZOO, nebo volejte infolinku: 321 000 180 (Po - Pá: 8:00 - 17:00)

    S přáním hezkého dne
    Tereza ze SUPER ZOO
    http://www.superzoo.cz/

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
    • Lenka Pospíchalová

      22. října 2015 - Lenka Pospíchalová

      Vzhledem k tomu, že jsme kocourka zachránili ve zbídačeném stavu z ulice, kdy jeho váha byla něco málo přes dvě kila, myslím si že i současných 4,5 kila je úspěch, můžu vás ubezpečit že za poslední dva roky co ho dáváme dohromady, jsme u veterináře strávili hodně hodně času, teď by už měl být po zdravotní stránce s přihlédnutím na věk celkem fit, což potvrdili i laborat. výsledky. Odčervujeme pravidelně. Vlhčené granule odmítá a z kapsiček akorát vylíže šťávičku, ale žadný větší ohlas. Možná je to jenom můj problém, že si myslím že by mohl být ještě o trošku vypasenější. Jinak děkuji moc za odpověď. S pozdravem Lenka P.


    • Svetkocicek.cz

      22. října 2015 - Oficiální zástupce obchodu Svetkocicek.cz

      Tak to je jiná :-) Máme také zachráněného kocourka - našli jsme ho jako koťátko a bohužel nám ani nedorostl do velikosti ostatních kočiček a zdá se nám být také pořád hubený, i když je dobře krmený :-) Pokud neztrácí na váze, tak je to v pořádku, vůbec bych si s tím nelámala hlavu.
      Zdraví Černochová, Svetkocicek.cz


  • 22. října 2015 - Oficiální zástupce obchodu ROGZ.CZ

    Vážená paní Pospíchalová,

    pro Vašeho kocourka bych doporučoval krmivo od Brit Care pro seniory http://www.rogz.cz... a nebo krmivo pro kastrované kočky Brit Care Missy http://www.rogz.cz....

    Pokud je hubený, můžete podpořit chuť k jídlu kapsičkami nebo konzervičkami také od Brit Care http://www.rogz.cz..., které kočkám velmi chutnají. Zvlhčením suchých granulek dojde k jejich změkčení a budou lépe přijímány.

    V případě dalších otázek se na nás neváhejte obrátit na zákaznické lince 800 764 929 (800 ROGZ CZ). Rádi a ochotně Vám pomůžeme.

    Za ROGZ.CZ, Václav Masopust

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
  • 22. října 2015 - Oficiální zástupce obchodu Svetkocicek.cz

    Dobrý den paní Pospíchalová,

    receptury pro seniory nejsou vhodné pro všechny starší kočičky. Ty, které jsou hubené, potřebují výživné krmivo, které zároveň nezatěžuje trávicí a močové ústrojí. To splňují krmiva, která jsou bez obilovin a zároveň mají vysoký obsah kvalitního masa. Doporučuji po zkušenostech v tomto případě zvolit krmivo Applaws pro dospělé kočky, které pečuje o močové cesty a jsou v něm také probiotika. Granulky jsou u všech receptur malinké, není potřeba kousat :)
    http://www.svetkocicek.cz...

    Zdraví Bc. Michaela Černochová ze Světa kočiček
    www.svetkocicek.cz

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (1)
    • Ne
    • Anonymní uživatel

      22. října 2015 - Anonymní uživatel

      Promiňte, ale musím se připojit se svojí zkušeností, moje kočka, když dostane malé granule a krmivo spolyká bez rozkousání, tak ho okamžitě vyzvrací- celé tvrdé granulky. Takže bych raději volila přelévání granulek vývarem a podávání častěji v menších dávkách, než aby granulky celé polykala.


    • Svetkocicek.cz

      22. října 2015 - Oficiální zástupce obchodu Svetkocicek.cz

      Děkuji za reakci, podle zkušeností našich zákazníků je Vámi popisovaný problém spíše výjimečný, pokud tedy zmíněný kocourek na toto netrpí, tak si myslím, že malé granulky jsou dobrá varianta.
      Se zvracením po granulkách se setkáváme u krmiva, které kočičkám chutná až moc - stává se to u nového krmiva, když jsou kočičky nadšené ze změny :) Pokud problém přetrvává, je lepší změnit granulky.
      Rozdělování krmiva do několika dávek není pro kočičky vhodné, viděla bych to jako poslední možnost, když už nelze jinak, kočička by měla mít krmivo neustále k dispozici.
      Hezký zbytek dne přeje
      Bc. Michaela Černochová
      http://www.svetkocicek.cz/


Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.